O podjetju

Podjetje Grovez je podjetje z dolgoletno tradicijo vezenja
in izdelave drobnih izdelkov iz tekstila.

Na tržišču je prisotno od leta 1995, poleg storitve strojnega vezenja na raznovrstni tekstil pa ponuja še zastopništvo številnih blagovnih znamk.

Kako oddati naročilo?

Za izdelavo vezenine potrebujemo želen logotip, napis ali sličico v računalniškem formatu (cdr, ai, eps, pdf …), oz. vam na podlagi grafične predloge izdelamo računalniški program za vezenje. Potrebovali bomo še velikost vezenine, material artikla, na katerega se bo vezlo (majica, pulover, brisača, flis, softshell …), lokacijo vezenja in približno število kosov tekstila, na katerega želite dodati vezenje. Cena vezenja bo odvisna od velikosti vezenine, števila vbodov, količine vezenja in materiala, na katerega želite vesti.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.