Programi za vezenje

Programi za vezenje

Za izdelavo vezenine potrebujemo želen logotip, napis ali sličico v računalniškem formatu (cdr, ai, eps, pdf …) oziroma vam končno podobo vezenine izdelamo na podlagi grafične predloge, želja in usmeritev (o poziciji, tekstilu, velikosti vezenine), ki nam jih boste posredovali. Če še nimate prave ideje, se obrnite na nas. Skupaj bomo našli pravo rešitev za vas. In brez skrbi, izdelava programa za strojno vezenje je enkratni strošek, ki ob nadaljnjih naročilih odpade.

Kako oddati naročilo?

Za izdelavo vezenine potrebujemo želen logotip, napis ali sličico v računalniškem formatu (cdr, ai, eps, pdf …), oz. vam na podlagi grafične predloge izdelamo računalniški program za vezenje. Potrebovali bomo še velikost vezenine, material artikla, na katerega se bo vezlo (majica, pulover, brisača, flis, softshell …), lokacijo vezenja in približno število kosov tekstila, na katerega želite dodati vezenje. Cena vezenja bo odvisna od velikosti vezenine, števila vbodov, količine vezenja in materiala, na katerega želite vesti.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.